dijous, 1 d’abril del 2010

"LES COSES MÉS CLARES QUE L'AIGUA"


Anit va ser el ple de l'ajuntament. Un dels plens més tensos des que estic com a regidor, ja que l'ambient s'havia enrarit després de les declaracions fetes anteriorment sobre els "diners negres" de festes.

Estàvem tots ansiosos per tal de conéixer les respostes que ens donaria el Partit Popular a les preguntes que li havíem formulat. Però, en realitat, això ja va quedar en un segon pla a partir del primer punt en què vaig intervindre, on ja es va intuir el camí que prendria el ple. NO HAVIA VIST COSA IGUAL.

Al primer punt de la meua intervenció, que per cert, també eera sobre factures de festes de 2009, l'alcalde ja em va vetar el torn de rèplica, dret que tenim tots els regidors i, a més, ja va amenaçar de limitar-me el temps que tenia per a la meua intervenció. La cosa va anar a més en el punt sobre la liquidació del Compte General de 2008, on també em va vetar el temps i en l'últim punt, on novament no va deixar fer la meua intervenció com havia preparat.

La veritat, és que no m'esperava tot això. En l'acta de la sessió anterior, l'alcalde havia dit que les explicacions que ens donarien convencerien a tots. En definitiva, que "LES COSES ESTARIEN MÉS CLARES QUE L'AIGUA". No només les explicacions no van convéncer ningú, sinó que a més ens va vetar el torn de paraula, ens va limitar el temps i ens va posar tots els obstacles que va trobar per tal d'entrebancar la meua intervenció. Es notava que estava nerviós, molt nerviós.

I vull deixar ben clar, que totes les crítiques i tots els comptes que demanem en l'ajuntament no van ecarats, ni molt menys, contra ningú personalment. Simplement demanem explicacions polítiques, que és la nostra faena, la faena que fa el Bloc a l'ajuntament, demanar els comptes i les corresponents explicacions del que fa l'equip de govern.

Efectivament, el que tots volem és que les coses estiguen més clares que l'aigua, perquè jo no vull que em donen les explicacions a mi. Les explicacions vos les deuen a vosaltres, a tot el poble de Betxí. Els comptes clars i el xocolate espés.

Que passeu bones vacances.

40 comentaris:

Anònim ha dit...

Vaig seguir el ple i crec que vas ser el que més va intervindre, crec que te van donar totes les explicacións a les preguntes del ple anterior les cuals van entendre tots (hasta el psoe) peró veig que tú no, el que estaves nervios eres tú precisament per les contestacións en arguments que te van donar.Me va sorprendre molt cuan l'ajuntament te va contestar que aprofitant el viatje dels seus bous i sense CAP SOBRECOST van dur també bous de altres penyes que estaven en la mateixa ramadería, repeteixc sense CAP SOBRECOST, i tú vas dir que no te pareixia bé, jo creia que feies politica en positiu i que cualsevol ajuda a persones o penyes de betxi era de alabar, realment no me esperaba que criticares les ajudes que els joves de Betxi reben cuan no supon ningún cost per a l'ajuntament.

Anònim ha dit...

No hi ha mes tonto, (per no dir algo mes fort) que el que no vol escoltar...
Si no volen que preguntes, es per a no contestar coses que lo mes segur no tenen resposta, algo amaguen..., o que tenen tanta poca cultura, que tenen por de tornar-se a ficar en algún lio.
Ja pareixen eixos xiquets, que cuan no volen anarse´n d'algún lloc, s'agarren a cualsevol lloc i començen a pataletjar i a taparse les orelles...
En fí, a resignar-mos ens toca.

Anònim ha dit...

Per al primer comentari. Perque s'ajuda a unes penyes en el transport dels bous i a d'altres no?

Anònim ha dit...

Jo també vaig seguir el plé, i a mí no hem van convençer les explicacions, es més, m'agradaria saber a les penyes amb les que va compartir el transport l'ajuntament quines eren, segur que ens portariem alguna sorpresa.
I una altra cosa, perque no van contestar lo d'aquest plé durant el plé anterior?, segur que per a buscar alguna excusa convincent per a tornar a enganyar al poble

Anònim ha dit...

Al del primer comentari se li ha vist el plumero d'una hora lluny, es un del PP de betxi, esta MÉS CLAR QUE L'AIGUA (que diu l'alcalde). ho no va vore el ple o simplement vol manipular, perque jo NO vaig vore les explicacions per cap costa
Les coses van aclarintse:
a) El PP de betxi ha fet del poble el seu cortijo particular, i heu pagarà electoralement (que es a on rendim compter en les democracies)

b) L'alcalde estava tan nerviós que se va inventar això del TEMPS per a les intervencions, pero encara aixina Alred va posar els punts sobre les is (i heu dc jo que en les anteriors eleccions vaig votar al PP, i continuaré votant-lo en les elecions generals perque la gestió de Zapatero no m'agrada).

c) El PSOE de betxi NO es cap alternativa, a on estava ahir la seua regidora-portaveu?? Se va vorer clar que el tema de betxí es o alcalde del PP o Alfred alcalde... La decisió no te color!!!! La gent no som bobos i se va veient que Alfred serà el nou alcalde de aci un any.

BETXI CANVI D'AJUNTAMENT JA !!!

Ferrer (Almenara) ha dit...

un regidor del Pp del meu poble m'ha comentat que desde el Pp han demanat al concejal de festes de betxi que donat l'escandol que dimitisca, pero esta vist que en este pais no dimitix ningu.
tamé posen en tot arreu com exemple de mala gestio el cas de betxi. En fi, espere que siga del partit que siga el proxim alcalde tireu el poble amunt.
En el nostre poble l'ajuntament esta destinant els diners que la generalitat no mos dona per a fer una guarderia i per ajudar a les empresses, aixina que ha quedat demostrat que hi han ajuntements que sí que estan ortant el tema de la crisi millor que atres. El vostre ajuntament es un desastre, espere que milloreu en el futur.

Anònim ha dit...

El PSOE va traure més de 300 vots de diferencia al Bloc en les pasades eleccions, de veritat penseu que no es ninguna alternativa?.

Anònim ha dit...

Compre bous a 3000 per a vendre a 6000. Bona presència i menos de 5 anys per a setembre!

Penya taurina el rodolí.

Anònim ha dit...

Soc una persona del poble, a mi els bous me donen molt de respecte i molta por. No deixe d'entendre que els bous fan festa i la gent sol respondre. De fet, jo solc anar perquè m'agrada l'ambient. He de dir que jo al senyor alcalde, no l'he vist mai ni per baix ni dalt dels cadafals, ni darrere de la barrera ni molt menys agafant el rabo del bou.

Betxi es un poble on tota a gent ens coneixem i sabem qui té afició als bous i quí no.

Un altre punt a tindre en compte en el galliner que se va montar ahir, va ser el to en què el senyor alcalde es va dirigir al representant del Bloc. Des del meu punt de vista, va ser una falta de respecte i va tindre cert grau de prepotència. No es ni de bon tros un exemple d'educació. Hi ha que tindre en compte que les preguntes formen part de la feina que els partits han de fer. La obligació del alcalde, per tant, es contestar en educació y respecte, sense cridar i treballant sempre per el interés del poble. Una pregunta mal contestada es un poble amb duptes i fomenta la incredulitat i la desconfiança.

Ànims al Bloc i gràcies per la feina que esteu fent. No deixeu de treballar pel nostre poble!


pdta:Perdoneu per el testament.



El pobre candelobre

Salvem Betxí!!! ha dit...

L'alcalde que tenim dona vergonya aliena, apenes sap parlar i voleu que argumente...

Alfred pots pujar algun video per als que no vam vore el ple d'anit??? Gràcies!

Anònim ha dit...

Pues a mi me pareix be que l'ajuntament porte els bous de les penyes sempre que no coste més, vamos crec que es de sentit comú.Conec personalment al xopo i no entenc la campanya que desde el Bloc hi ha contra ell, uns pregunten i altres responen, molesta que vos contesten? també es la feina de l'ajuntament contestar, si hi ha algo que no esta correcte denuncieulo pero tanta insinuació no la entenc.Per finalitzar no crec que Alfred tinga vots per a ser alcalde (ni de prop) a lo mitjor en permís del Psoe (falta que el psoe vullga).

Anònim ha dit...

pues el regidor de festes despres del ple estaba sopan amb una cofradia de les que van eixir a la processo

Anònim ha dit...

estaria acordan el trasport del bombos...jajajaja

Anònim ha dit...

Fica algun video per veure el `que va passar al ple

Remolar ha dit...

Hola a tots:

em fan gràcia eixos comentaris de que "es paga el transport sense sobrecost". Resulta que només ajuda unes penyes, no totes. Per què? Mireu a vore quins van ser els bous, que es van pagar.

Per cert, al principi, el primer any, quan no féiem excessives preguntes sobre les factures de festes, el PP ens va dir que no féiem bé la nostra feina. Ara que les fem, resulta que som massa "puntillosos".

Per cert, mira si ens va donar tantes explicacions, que no ens van aclarir ni de quin bou de Sant Antoni de 2008 era la factura de 5000 euros (segurament el pagaran i no sabran ni quin és), ni qui cobrarà 5 de les ajudes de 300 euros.

I torne a repetir que no tinc res personal contra ningú, simplement volem que el Partit Popular dóne les explicacions clares al poble de Betxí. Això és el que hauria de fer sense que li ho demanàrem nosaltres.

Alfred

Anònim ha dit...

El tema bous i les gestions del regidor es el que mes joc estan donant per a traure tot el merder de l'ajuntament, pero aço no deuria ser una batalla contra el regidor, perque al cap i a la fi es el component de un grup, i el grup deuria d'haver-se adonat del que estava passant i si no han vullgut vore son igual de culpables que ell, i el maxim culpable es l'alcalde, ja que al final es el maxim responsable del PP al poble. El regidor ha fet un abus de poder i el que faria un partit democratic real seria dimitir.
Fins ara s'ha parlat del tema dels bous, pero aço mateix segur que està passant en altres conceptes del poble, on tambe es deuria de rascar.
Alfred està molt be que tragues tot aço a la llum, pero potser que ara que ja se sap part de tot l'embolic que hi ha i la gent ja coneix mes la gestió del PP, el que hauries de fer es lluitar per a que el poble prospere, que les menudes empreses del poble que treballen per a l'ajuntament cobre com a maxim a 90 dies, com passa en qualsevol empresa, que els aficionats als esport tingueren unes instalacións adecuades i en horaris per a tots, sense tindre que adaptar-se a horaris intempestius o compartir el lloc d'entrenament, que els aficionats al futbol sala tingueren un campionat ben organitzat com passa en la resta de pobles del voltant, que els xiquets tinguen parcs en condicions ( no com cervantes), que s'aprofiten les subvencions per al poble i no per a tapar forats d'alquitrà en cuatre camins que duren cuatre dies.

Alfred, rasca mes per altres lloc que la gent estem amb tu.

u que li agrada la festa, no sols els cuernos(exepte si els posa) ha dit...

ja esta be de beneficiar a una part de les festes que no es tan majoritaria om es diu, i que es un dels gastos mes alt del poble, i jo nomes vaig a les probes i les embolades, i considere que el ajuntament deu asumir el cost dels bous que ell pague, que no deuria ser de mes de un al dia, i de les assegurances que necesite per a ise acte, i que qui vullga fer un bou, que sapiga que no es nomes pagar el animal, si no tot el gasto que comporta, que tot es molt bonico si teu paguen, que me paguen a mi tambe el dj a la penya o la orquestra, que si mos podem farrucos dura mes temps que un bou i fa mes festa que vore les cares aborrides als cadafals.

Salvem Betxí!!! ha dit...

jajajja, Antonio Blasco: "Però calles ja Alfred..."

També diu: Fes les preguntes que cregues convenient, però et done un minut, no vuic cap testament... y després està ell mig hora parlant, hi ha que vore xDDD

Salvem Betxí ha dit...

Perdó, Manolo volia dir...

Remolar ha dit...

Al comentari després del meu (el que fa 4 cap amunt):

estic al 100% d'acord, hi ha molt més per treballar, cosa que estem fent i, com he dit, no personalitze en ningú, sinó en la mala gestió del Partit Popular de Betxí.

Només un incís: a començament de l'any passat ja vaig proposar que es pagaren les factures dels proveïdors de Betxí com a màxim 3 mesos després que presentaren la factura i el Partit Popular va votar en contra.

Seguim treballant.
Ànim a tots.
Alfred

Anònim ha dit...

jo soc simpatisant del PP i votant, pero me va pareixer vergonyos que l'alcalde no dixara parlar a alfred, no se pero aci n'hi ha algo que fa mala olor perque no es normal que no se dixe a la oposicio fer el seu treball.
Al final tindre que pensar que el desgavell este dels bous es nomes la punta del iceberg i que la llista en la que vam confiar la majoria de betxinencs ha fet de l'ajuntament el deu corral particular.
Alfred jo no te votaré perqué soc de dretes pero m'interesa que continues furgant a vorer quanta merda ix d'este ajuntament, i si la traus tota jo no te votare pero la meua dona jo i els meus fills no anirem a votar i el PP pedrà 4 vots.

Anònim ha dit...

Dicen que es de bien nacidos ser agradecidos, y por lo visto en el último pleno el alcalde se olvidó del comportamiento de la oposición en todo el asunto de los bocadillos.
Asunto que no creo que se quedara resuelto, y del que tengo muchas dudas, sobre todo tras la mención a dinero negro que hizo uno de los impulsores del tema, el concejal de fiestas: ¿quién me asegura que esos bocadillos no se pagaron con dinero negro del pueblo? ¿quiénes eran los miembros de esa asociación fantasma de "bous y bocadillos"? Si esa asociación resultó que no existió, ¿a nombre de quién o de qué entidad se facturó? ¿De dónde salió el dinero? ¿Quién cobró por el servicio? ¿A cambio de qué? Demasiadas dudas que por la honestidasd del equipo de gobierno se deberían ir respondiendo.
Muchas gracias.

Anònim ha dit...

Alfred, gràcies pel treball que feu des del Bloc. Molta gent del poble està amnb vosltres. Seguiu així.

Anònim ha dit...

Els del PP se posen nerviosos. Això es senyal que estas fent les coses be. segueix aixi, Alfred, que la gent decent del poble està amb tu.

Anònim ha dit...

Quins comentaris, quines faltes respecte... Que mala es la impotencia!!! Segueix així Alfred ho estas fent molt bé.

Anònim ha dit...

Para el autor de los insultos: “Ladran, luego cabalgamos”.

!!Mira que son radikales estos del PP!!

Anònim ha dit...

Betxinenca diu:

Me senc com un cagalló per la sèquia... :(

Fa aulor a merda en este poble...

Anònim ha dit...

jo les pasaes eleccions vaig votar al pp,en les properes tenia pensat votarte a tu alfred pero en este moment ja no eu tinc tan clar.perque?perque crec que ja te estas pasant en este tema jo crec que se te va respondre clarament en el ple,y em pareis be que si no hi havia sobrecost en el transport dels animals se portaren eixos bous gratis per una penya,no crec que hi hagera tracte de favor perque eixe viatge ja estaba pagat per l´ajuntament,ara be si tu preferies que el pagara el ajuntament y la penya un altre a part em pareix respetable pero no normal.ademes asi en el poble tots ens coneixem i crec que insinues coses que no son,lájuntament abra fet mal moltes coses economicament parlan,pero de ahi a que alguns insinuen que han robat hem pareix molt fort i poc creible,res mes nomes desitgar que ganye qui guanye siga pel be de betxi,jo encara no he decidit a qui votare.moltes gracies.

Anònim ha dit...

Cadena perpétua per als pederastes, els terroristes i per als corruptes, ja!!

Anònim ha dit...

Hola Alfred , estem a 1 any de les eleccions , estàs fent un gran treball i tens "ganxo" entre la gent , et veus governant el municipi ?

Anònim ha dit...

Per que has llevat el comentari de la persona que t'ha dit la veritat? Eres un malapersona ademés se te veu el plumero... TU A BETXÍ NO TENS RES A FER SO CABRÓ

Anònim ha dit...

Soc votant del PP i a les próximes tornaré a votar al pp per que al meu pareixer han mitjorat molt el poble en estos anys que han gobernat, pero tinc que dir que encara que es lleven anónims en este blog res justifica que se insulte a Alfred com el anónim anterior a este, començem tots a respectar que votem al partit que votem, crec que tots ho fem pensant que es la mijor opció per al nostre poble, que paseu tots bones pascues voteu al partit que voteu.

Alfred Remolar ha dit...

Eixe no el llevaré, tranquil, per tal que tots puguem veure com argumentes les teues idees i sobretot en anònim.

Alfred Remolar

Anònim ha dit...

jo soc el del comentari de abanç en el que dic que no se ha qui votar,me pareis lamentable el misatge eixe que insulta,els de abanç que diuen que els van llevar no els vaig vore pero aixo no se te que consentir,sobretot respete a tots i totes els que escribim asi,i a els integrans del bloc,pp,psoe....tots busquem lo millor pa el poble crec jo,jo si fora tu si el llevaria pero si creus que es millor que no tu eu sabras millor que jo.que sipigues que a lo millor no pensarem igual en temes politics,pero et respete i te apoye en contra els impresentables estos siguen del partit que siguen son patetics i miserables.BDG

Alfred Remolar ha dit...

gràcies.
jo també respecte la teua opinió, igual que la de tots, però sense insults. Els dos comentaris que vaig llevar eren pràcticament igual que eixe que he deixat: comentaris ofenedors i amb insults.

Gràcies pel teu comentari.
Salutacions
Alfred

Anònim ha dit...

La gent decent de Betxí, la no sectària, la que ens estimem el poble per damunt d'interessos personals, la que paguem amb diners ben nets, fruit de la suor del nostre front, la que treballem per deixar un poble millor, la que respectem totes les opinions, la que no utilitzem insults contra ningú, la que ens sentim demócrates i rebutgem totes les dictadures, estem amb tu, Alfred i amb la bona gent del Bloc, perquè és la nostra gent, la gent de Betxí. Moltes gràcies per la faena que feu.

Anònim ha dit...

Jo li diria al anònim que diu que no sap a qui votar que confie en Alfred. Jo no el coneixia al 2007 i el vaig votar per descarte (tota la vida he estat valencianista i a gust amb la ideologia del BLOC) Però la feina d'alfred aquests anys ha estat brutal. Només dir-te anònim, que jo amb Alfred em sente escoltat, respectat i defensat i que m'agradaria que ho fera igual de bé amb responsabilitats de govern. Alfred, tens la meua confiança.

Anònim ha dit...

Jo també era votant del PP, però després de veure les barbaritats que s'han fet, tant a nivell provincial, nacional i local, vaig decidir votar el Bloc.
A aquestes persones fanàtiques d'un partit, que també es donen compte del que es fa malament, però que no volen reconèixer-ho, jo els aconsellaria que pensessin en el bé del seu poble i que donessin una oportunitat a altres persones perquè demostrin el que poden fer.
La política local és per a les persones honrades, treballadores i serioses i per mirar pel bé del teu poble (no per cobrar un sou) i jo crec seriosament que totes aquestes característiques les reuneix Alfred. Doneu-li un vot de confiança i donar-li suport. Una salutació

Remolar ha dit...

Gràcies pel recolzament a tots.
Ànim i a seguir treballant.
Alfred

Anònim ha dit...

Perdoneu però arribe tard!!

Estic flipant amb molts dels comentaris i, com t'han demanat molts, m'agradaria que penjares el video del ple....
Si una persona treballa sota la legalitat i te la conciencia tranquila, no te perque posar-se nervios.

Estem d'acord que el concejal de festes treballa amb un grup, pero ell es el responsable de la seua part i per damunt d'ell l'Alcalde....Aço es com en un equip de futbol, no acomiaden a tot l'equip, sino a l'entrenador, donc aci pasa el mateix ¿no?

I per últim Alfred, no ofen qui vol, sino qui pot i crec que no han pogut. Anim!!