dissabte, 17 d’abril del 2010

MILLORAR LES INFRAESTRUCTURES ESPORTIVES



Gràcies a la nostra moció que vam presentar ja fa quasi un any en favor de l'esport, s'han fet algunes millores en les infraestructures esportives que tenim al poble. Per exemple, es va pintar la pista d'esquaix, es va habilitar un nou espai per al club de frontennis i de petanca i, fa algunes setmanes, es va asfaltar la pista. Això ha estat tot el que s'ha fet.

A hores d'ara, encara continuen faltant millores en les infraestructures del frontó municipal i encara cal habilitar unes cistelles o un espai per a jugar a bàsket, segons s'apuntava a la nostra moció. Però a més, l'asfalt de la pista del frontó s'ha quedat a mitges.

Fixeu-vos en la foto. La pista l'han asfaltada, efectivament, com s'havia acordat. Però de moment encara no s'ha recobert de la corresponent capa de pintura (apta per a l'esport) que ens van dir que es posaria com a resposta a preguntes nostres (en aquell moment ens van dir que encara no s'havia posat perquè justament aquella setmana estava plovent). I, com que no s'ha posat eixa capa de pintura, tampoc no s'han marcat les ratlles. Això per no parlar l'estat en què l'empresa asfaltadora va deixar la porteria i que, per tant, ella mateixa hauria (haurà) de reparar.

Són molts els xiquets i xiquetes que practiquen l'esport en eixes instal·lacions cada dia, a pesar de totes les dificultats. I més que ho farien si estigueren en bones condicions, i amb unes cistelles de bàsket ja instal·lades.

Com sabeu, pense que l'esport és fonamental per al nostre poble, per a la nostra gent, per als nostres joves i majors. Per això, cal maximitzar l'ús de les nostres infraestructures i instal·lacions. Perquè l'esport, no només és bo a la salut, sinó que també cohesiona socialment i culturalment la nostra gent. Hem de potenciar al màxim la pràctica de l'esport i, per fer-ho, hem de millorar, i molt, les condicions de les nostres instal·lacions.

Si ja s'ha fet poc, em pregunte què s'hauria fet si el BLOC no haguera presentat formalment la proposta de millora de l'esport.

42 comentaris:

Anònim ha dit...

De nou faltes a la veritat les millores fets estaen planificades molt antes de la moció (i tu ho saps), un altra de les millores també son les colchonetes per al frontó que van solicitar a l'ajuntament i ja s'han servit, també s'ha construit un cuarto per a que la gent del frontó puga reservar equipament més millores els vestuaris del futbol i próximament el camp de cesped artificial.Moltes coses i més que estan previstes i que encara que tú no les demanes se farán pero clar esta molt bé aixó de posarse les medalles de les coses que fan els demés.Cada vegada escrius en més prepotencia "gracies a la nostra moció" "que saguera fet si el Bloc........".Tranquil Alfred que no sacava el món en tú, els demés també existeixen.Una miqueta de humiltat, home.

V ha dit...

Lo que si es veritat es que al nostre poble les facilitats per a que els xiquets façen sport sempre han segut minimes. Encara m'en recorde jo de tindre que saltar per a entrar a les escoles perque en el poble no hi havien unes canastes en condicions, o unes porteries com deu mana.

Aixo deuria de haberse fet fa molts anys, habilitar unes zones d¡esport per als xiquets sense tindre que reservar pista o pagar al polisportiu.

Pareix mentira que encara estem aixina...

Remolar ha dit...

Les colxonetes que dius tu també estaven en la moció i es van acordar aleshores, no sé si ho sabies.

No sé si saps que els del frontennis fa anys que estan demanant millores i fins que no es va fer la moció no es van resoldre alguns dels problemes que demanaven.

Pel que fa al "cuarto per a que la gent del frontó puga reservar equipament" ja ho he dit, és també per a la petanca.

Els vestidors, efectivament, s'han fet, no sé si saps que amb els diners de ZP, que no ho dius.

I tens raó, gràcies a Déu el món no s'acaba en mi, només faltaria això. Per sort, Betxí i el món seguirà per damunt de les persones i de la política, només faltaria això.

Anònim ha dit...

i com sempre del desastre de competicio i tracte als equips de futbolsala res de res (et recorde que som els unics veins de betxi que tenim que pagar per a entrenar,ni futbol,ni hambol,ni petanca ,ni frontenis etc...paguen)de ser el esport a betxi que mes veins practicaben( epoca psoe) prop de 200 participants a la nefasta politica pepera uns 60 participants,quan algu es preocupara de nosaltres si no es massa tard ya......dubte que el any que be es jugue per falta de equips i es deixara morir davant la pasivitat de tots

Anònim ha dit...

Al comentari anterior supose que estarás de conya en tota la época que va gobernar el psoe ningú se preocupaba del futbol-sala (o se en primera persona) lo que passa es que hi havia gent molt valida que se preocupaba de organitzar un campionat com deu mana.Si vols te dic noms jose aibar, carlos (el del poli) i tota la seva penya i despues gent com grifol, etc , etc se ho curraven de valent.Cuan esta gent molt competent se ho va deixar se acabó.Clar la culpa de l'ajuntament ja ja ja.

Anònim ha dit...

al comentari anterior tens rao la epoca de grifol,sergio,rafa pi i hugo a segut la millor del futbol sala ,gent que treballava per aficio sense cobrar res,tambe jose aibar va fer uns grans campionats,ara res de res,el ajuntament tenia que recurrir a esta gent i deixarse de gent del hanbol (ximo palisa)que els te igual 3 que 33

Anònim ha dit...

no se mucho de la problematica del futbolsala betxi,pero por lo que veo hay muchas quejas,siempre que se habla de deporte en betxi.y me pregunto si tan dificil sera de solucionar lo que piden,porque yo repito sin entender mucho veo que lo que piden son cosas coherentes,si nadie paga por entrenar porque ellos si,si el campeonato lo organiza gente del balonmano,porque no buscan gente del futbolsala?aqui habeis puesto una lista de gente competente y seguro que hay mas gente preparada,es que pienso que es una pena que por culpa de unos u otros se deje perder este deporte en betxi.

Anònim ha dit...

el pp esta haciendo mucho por el deporte en bechi o no veeis los vestuarios nuevos,la pista de scuach,la verja del fronton,ahora a esfaltado la pista,el polideportivo se usa mas que nunca,y lo del futbolsala es que son unos dejados que le tiran la culpa al pp,encima del favor que les hacen de llevarselo todo a un precio razonable

Anònim ha dit...

al ultim comentari...

en primer lloc.. bechi.. se escriu BETXI

jo no soc ningun fan de futbol sala ni de frontenis ni ningun deport deixos.. soles practique cilcisme de montanya.
pero e de dir que es lamentable que els que vuigen practicar algun deport no pagen res i els del futbol sala sigen els unics que si..
crec que en ningun lloc es paga res i resibisen ademes ajudes ..

sense anar mes llun.. aquest cap de samana pasat he estat en san joan de villatorrada (Manrresa)a fer una eixida ens uns amics i alli em dinat i sopat al fronto i dormir varem dormir al poliesportiu i erem unes 60 persones.. i en ningun momen ens an cobrat ni demanat res de res..
aixo es un ajuntamen que fa el que siga per el esport del seu poble. i aixo que sant joan soles te 10000 habitants pero es volca en tot.. que als clubs es fan falta eqipajes? pues colabora amb ells i fica publicxitat..

ves i demana al ajuntament de betxi que et fique publicitat o que te deixe el poliesportiu per a dormir 2 nits 60 persones i damun estava climatizat ¡¡¡¡ iteniem aigua calenta..jeje

jo crec que el ajuntament de betxi fa el minim posible per l´esport i perque els demes grups politics li apreten un poc si nos estic segur que encara faria mol menys.. els imposta mol mes fer centres de dia que sels deixen a mitad acabar..o fer publicitat de la nova zona esportiva simplemente per guanyar algun voit enganyat al pobres votants que no se donen conter del que realment pasa..

ja e dit abans que no soc un gran esportiste pero no hem fa falta per a donarme conter de les injusticies que pasen alguns esports al poble.. sempre se lia a donat molta mes impostancia a uns que a daltres..
i el que de veritat no veig be esque el futbol sala tinga que pagar per entrenar.. segur que si els que practiquen algun esport al fronto els feren pagar tambe decaurien la practica deixos esports com a pasat al futbol sala ningu te el perque pagar a unes instalacions del poble per poder practicar esposrt..
i damunt diuen que deixen el poliesportiu a mol bon preu..jejeje

Anònim ha dit...

al ultim comentari tens molta rao,yo fa uns messos va eixir la polemica del futbolsala i ya vaig dir que si es veritat aixo que tenen que pagar per a entrenar al poliesportiu els equips de la lliga local es de una gran injusticia,que lo que fa que cada vegada siguen menys equips,te torne a dir alfred lo que et vaig dir messos arrere investigau i si es cert denunciau en el ple per a que tots eu vejen que et preocupes per el esport i que esyos jovens que practiquen esport no es desanimen i lluiten per lo que tots els altres esports del poble tenen instalacions municipals gratuites per practicar esport

Anònim ha dit...

la llama del futbito en betxi se apaga poco a poco si alguien no hace nada.yo jugaba hace años que recuerdos en el campeonato de verano eramos unos minimo 20 equipos, y en invierno de 12 a 15 estoy hablando de unos 7 0 8 años,me lo deje por cuestion de edad,pero seria una pena que la gente joven por pasotismo de unos partidos politicos no tuviera este campeonato local de tanta tradicion en betxi,hay que confiar en la gente que tan bien lo dirigia hace unos 7 0 8 años creo que grifol era el presidente.

Remolar ha dit...

Hola a tots.
Efectivament, sé que el futbol sala de Betxí ha anat disminuint en equips i en participants en els darrers anys. Jo mateix jugava fa uns 15 anys amb l'equip de la meua penya i ara ja no juguem.

Les causes reals, no les sé. Si ha sigut perquè eixes persones vàlides que comenteu s'ho van deixar, si ha sigut perquè se n'ha fet càrrec l'ajuntament... no ho sé.

Tot i això, en la comissió d'esports s'ha tractat alguna vegada el tema del futbol sala.

Ací davant meu tinc el CONVENI DE COL·LABORACIÓ PER A LES COMPETICIONS DE FUTBOL SALA i, llegint els punts, deixa ben clar que l'ajuntament ha de col·laborar (i segons ens diuen els representants del PP, efectivament es col·labora). REsumisc els punts:

1. L'ajuntament contractarà una assegurança que contempla accident, mort i invalidesa

2. L'ajuntament cedeix gratuïtament les instal·lacions del pavelló

3. L'ajuntament pagarà els trofeus fins a 400€

4. L'ajuntament pagarà els botiquins

5. L'ajuntament pagarà el "material necessari per a l'execució de les competicions: petos, balons... amb un import previst de 400€ com a màxim"

6. Els equips participants pagaran a l'ajuntament en concepte d'inscripció un total de 300€ per equip per cobrir la facturació de la Federació Valenciana de Futbol.

7. Cada participant pagarà 25€ d'assegurança

8. Escric textualment: "En cas que qualsevol equip vulga entrenar, haurà de sol·licitar la pista prèviament i abonar el cost, de la forma que està reglamentada en l'Ordenança d'Instal·lacions Esportives de l'Ajuntament de Betxí"

Possiblement este últim és el punt més conflictiu. ES va formular esta pregunta en una comissió i, (no dic textualment perquè el representant del BLOC en la comissió d'esports és Toni Meneu, no jo) se'ns va dir que es cobra perquè algunes vegades no apareix la gent per a entrenar

(si algun representant del PP que estava allà creu que estic equivocat, que em rectifique, perquè potser no es va dir textualment així).


En resum, hi ha un conveni signat amb l'ajuntament que ha de complir-se i que preveu unes ajudes econòmiques. Pel que fa al tema dels entrenaments, ja vos dic que ens hem preocupat pel tema i es va preguntar i la resposta va ser eixa (reitere que potser no amb eixes paraules exactes).

Vosaltres direu.
SAlutacions
Alfred

Anònim ha dit...

jo es que de esport ja no ne faig, ara estic preocupat per que en la pujada del IVA pareix que els cubalibres dels pubs del poble pujarán aixo me pareix una injusticia

Anònim ha dit...

No entenc rés, resulta que l'ajuntament en practicament tots els punts del conveni paga paga i paga, es a dir que no es que cobre per jugar cobra per entrenar (que no es el mateix).Paga els trofeus, paga una asegurança, paga el material esportiu (balons ,etc) paga els botiquins i cedeix les instalacions per a jugar el campionat.Mireu jo crec que en politica no deu de ser tot demanar, demanar i demanar, fa uns anys crec recordar els dimarts i els divendres un grup de gent de varios equips quedavem per a entrenar en horari nocturn lo que suposava que carlos es tinguera que quedar hasta acavar a les tantes i el consum de llum que suposava i al final entre els que erem pagavem crec que 2€ mes o menys per persona.Crec que l'ajuntament no es una ong i que tu Alfred deuríes de considerar que tot el que demanes, perque moltes coses no son competencia de l'ajuntament.També dir al de la acampada en el poliesportiu de sant joan que el ajuntament ( corregisme alfred si estic equivocat)també cedeix el poli per a la disco movil i no cobra rés o per a desfiles de roba.Res més.

Anònim ha dit...

tambe el hanbol a vegades no son gent per a entrenar ,i no els fan pagar pista,els 2,3,4 es fiquen a jugar a futbito,alli ia un encaregat del pavello que teu pot confirmar.

Anònim ha dit...

i es cert que ian equips que pagan repetisc pagan fallaven a la seua hora,pero altres eren cumplidors i sempre eren gent.i pel que fa a les hores intempestives que es quedava carlos tens rao,pero ai el problema es el abus de hores que te el hanbol,de bades repetisc de bades.tots els punts em pareixen justs menys el de entrenar i que el que paga el ajuntament trofeus i balons que dubte molt que arriben als 800 euros es a canvi de la subvencio que sempre a tengut el futbolsala es a dir que en els ultims 8 anys(mandat pp)no se a donat mes del que es donava

Anònim ha dit...

i quan fallaveu el ajuntament vos tornaria els diners no?perque tinc entes que eu pagabeu a principi temporada ?

Anònim ha dit...

res de res ells la temporada pasada varen fer comptes a principi tempora i que iavien 20 setmanes per a entrenar pues a 20 euros la hora si anaves be i si nos teme,pero es veu que de isos dines nunca mas se supo,es a dir no te tornaven ekls dines encara que no avies gastat llum i aigua jajaja es que es tan ridicul

Anònim ha dit...

ah! alfred en eixe punt que veus polemic que penses fer? lluitar per a que els del futbolsala siguen tractas igual que els demes veins del poble o abandonarlos a su suerte com fins ara.

Anònim ha dit...

en general el esport esta prou abandonat en betxi,encara que reconec aixo que vos fan pagar per entrenar,quan als altres esports no es del tot injust,i a demes la solucio la veig tan facil ,total demaneu un hora a la setmana per equip que el hanbol no tinga tantes hores i que vos cedeixa 5 hores el gasto de llum i aigua deu de ser minim i mes si es per a fer esport la gent jove aixo crec que atrauria mes equips a la lliga local.

Anònim ha dit...

Jo jugava no fa molt a futbol sala en la lliga local, i fa dos anys em vaig lesionar en un partit, (un esguinse al turmell prou fort). Pues be, si algú ha anat al seguro este que te l'ajuntament sabrà la VERGONYA que és... vaig anar a FREMAP a Castelló i em van tractar pitjor que si m'haguera anat al ambulatori. Una vena i d'aci 2 setmanes tornes...
Tinc entes que ultimament molts joves van a jugar a lligues de futbol sala local dels pobles del voltant on l'assegurança corre a carrec de la federació de futbol, i no d'una privada del ajuntament.

Remolar ha dit...

Hola a tots:

efectivament, vos entenc quan dieu que no hauríeu de pagar per entrenar, com fan altres equips. Però crec que no em correspon a mi decidir-ho, ja vam preguntar la raó d'això i vos l'he donada.

Crec que això és una mostra més dels desequilibris i contradiccions que es donen en moltes ocasions en les subvencions de Betxí. És a dir, per què uns sí i uns altres no.

Per què els del futbol tenen l'autobús pagat (cosa que em pareix bé) i els de l'handbol no? Per què a unes penyes se'ls va pagar els transport del bou i a unes altres no? Per què si una penya paga un bou té una subvenció de 300 euros (cosa que em pareix bé) i si una penya fa una orquestra o una discomòbil no en té?

Crec que no sóc jo ni el BLOC qui deu respondre a estes qüestions, sinó l'equip de govern.

La nostra feina és demanar explicacions de per què passa això, i jo vos he dit el que ens van contestar. Ara, també vos dic que tot això a mi no em pareix bé i que en moltes ocasions els hem dit que no poden haver betxinencs de primera i betxinencs de segona. O tots en camisa, o tots en brusa.

Anònim ha dit...

molt be alfred,pero deveu de seguir treballant per a que ises desigualtats desapareguen.

Remolar ha dit...

Efectivament, tens raó.

Una cosa més, que m'he deixat:

ESTIC OBERT I DISPOSAT A REUNIR-ME AMB ELS REPRESENTANTS DEL FUTBOL SALA PER TAL DE PARLAR DEL TEMA. CREC QUE SERIA EL MÉS IDONI.

Quan vulgueu, ja sabeu on trobar-me.

Salutacions
Alfred

Anònim ha dit...

Chapeau, Alfred, eres en diferencia el millor regidor que n'hi ha ara en l'ajuntament.

W ha dit...

Totalment d'acord amb el comentari anterior. La mediocritat dels regidors del PPSOE és alarmant. Sincerament no crec que estiguen preparats per dirigir l'ajuntament. En especial en alguns casos de concejals del PP el càrrec els ve gran. Només és la meua opinió, pero es lo que pensa molta gent de Betxí.

Anònim ha dit...

Avui és 25 d'Abril. Per als patriotes valencians:

http://www.youtube.com/watch?v=WcQNJDsP33g

BOTIFLERS, NO MOS FAREU CASTELLANS!!

Anònim ha dit...

pues yo en el psoe no veig tanta mediocritat,veig 3 persones jovens en ganes de fer coses per al poble,per el que fa al pp veig gent que no son premios nobels,i al bloc lo que e dit sempre veig a gaya i alfred que si segurament estaran mes preparats tenen carrera pero a vegades en aixo no es prou tambe es bo patir el dia a dia de la gent treballadora,i no tan vividors com els mestres ,unics treballadors al estat en 3 mesos de vacacions en nomines astronomiques i treball 100% segur,es a dir molt llun de la realitat de la gran majoria de veins de betxi,i aixina crec que la prespectiva es veu de un altra manera,

Anònim ha dit...

No es qüestió de tindre o no tindre carrera, de tindre estudis, sinó de tindre coneiximent (o seny, com diuen els catalans), ganes de treballar pel poble, esforçarse dia a dia, i en això els regidors del Bloc peguen tres voltes a la resta, en especial a alguns del PP, que no crec que siguen mediocres, sinó que estan per baix de la mitjana dels betxinencs.
Només un exemple: quants blogs coneixeu de polítics locals en que es proposen temes d edebat i deixen participar a tot el mon?

Anònim ha dit...

per a la persona que ha escrit el comentari de dos mes amunt que aquest: en que treballes tu?

Anònim ha dit...

ingeniero termonuclear ,perque?

Anònim ha dit...

ingeniero termonuclear ,perque?

Anònim ha dit...

Dius que els mestres són els que millor viuen, XE PUES HEU TENS MMOLT FACIL QUE ARA AL JUNY N'HI HAN OPOSICIONS, presentat, home presentat, per a 50 places solen presentar-s'en 800, ala ves, aprova-les i ja seràs tu tamé dels que millor viuen, no te fot!!

Anònim ha dit...

Imagina't si un metge, un advocat o un dentista tingués a 20 persones o més al seu despatx al mateix temps, totes amb diferents necessitats, algunes que no voldrien ser-hi, i que els hagués de tractar a tots amb excel·lència professional durant deu mesos i sense ajudes. Llavors podràs tenir una idea del que és "la feina del docent a l'aula".

Anònim ha dit...

pues seras el unic que treballes 10 messos en alumnes ,entre pitos i flautes no esteu ni 8,i compararse en la profesio de metga ya em parix massa persones que salven vides no tenen comparacio en res,i ya no et conte de eixa gent que se alça a les 5 per anar a la feina o tota la nit treballant que en els miilors dels casos tenen un mes de vacances,cobren 800 euros ah! i sense calefacio ,ni sentats ,i treballen 8 hores al dia i alguns 21 dies seguits isos no tenen pacieincia? es lo que dia no es viu el dia a dia de la gent viviu en el nuvol de la comoditat i creeu que tots estan igual.

Anònim ha dit...

per parts,

nosaltres no salvem vides, nosaltres les formen, que és més important, o penses que sense una bona educació els metges poden arribar a ser metges?

el treball del docent no és limita a les hores que estan al cole, o et penses que les tasques es corregeixen soles, els examens es preparen sols, etc etc

si en tot el que dic no estas d'acord i penses que és un xollo, uns comentaris més amunt et donen la solució, preparat les opos ;)

Anònim ha dit...

la contestacio de sempre ,preparat les opos,i aixina eu justifiqueu tot ,quan yo anava al cole me vaig tindre que eixir perque la situacio economica era molt roina en ma casa ,pero te igual ,el tema no es eixe lo que ocurris que no teniu arrguments per justificar els 3 messos de vacancaes o si?

Anònim ha dit...

si fora zp eu tendria clar una de les messures que aplicaria seria la baixada de salaris als funcionaris,mes que res per la seguretat del treball,aixo es ser solidaris

Anònim ha dit...

no estic justificant res, la situació és la que és, si tens enveja, estudia 3 anys de magisteri i preparat unes oposicions per a ser un dels millors.

Jo crec que també hi han professions que hi poden viure millor que la meva, però com la meva la faig a gust no m'importa...

aquest és el meu últim comentari en aquesta noticia, salutacions

Anònim ha dit...

clar i com es la que es de p.. mare,i despres fem demagogia de com areglariem espanya,pero a mi que no me toquen,com es la que es continuarem pagan la gent de a peu les vostres nomines de vacances les 3 o 4,com es la que es deisemlo estar,yo bien todos bien

Anònim ha dit...

Sempre pots fer-te tinent d'alcalde i cobres de puta mare i tens 12 mesos de vacances.

Ajo y agua

Anònim ha dit...

qe rao tens estos caresdures viuen millor qe el guerra,yo cobre 424 euros al mes,pagan factures y demes conta cuan em queda per viure,igual qe tu alfred eh,pluriempleat!!!!!!!!!!!!y si no ajo y agua qe ells an fet oposisions,ay si yo manara otro gallo cantaria,lo qe hauriem de fer es no votar a ningu ya esta be de sinverguenses y caresdures y els primers els sindicatsqe en vora 5 millons de parats no tenen castañes de movilisar a la gent pero si als actors perque garzon el jusgen per haber robat dines y ni a qe apoyalo,pobre qe mal eu estara pasan,pero bueno com jo no tinc oposisions....AJO Y AGUA