dimarts, 22 de novembre del 2011

EL BLOC TINDRÀ UN DIPUTAT A MADRID


Com ja sabeu tots, el diumenge passat es van celebrar les Eleccions Generals i va acabar així [afortunadament, ja era hora], la campanya electoral que ha durat 2 setmanes. I dic que ja era hora, perquè el peix estava venut ja feia molt de temps. De fet, jo crec que només quedava saber quina seria la diferència que Rajoy, que el PP, li trauria al PSOE de Rubalcaba.

I pel que fa a nosaltres, ens faltava saber si es farien realitat les enquestes i COMPROMÍS, coalició en què s'integra el BLOC, seria capaç de traure el diputat que li assignaven per València. I, afortunadament, així va ser.

Joan Baldoví serà el primer diputat del BLOC al Congrés. Serà el primer home, a més a més, del nacionalistme progressista valencià i haurà de portar endavant la gran responsabilitat de representar a tots els valencians i valencianes que continuem pensant que ens mereixem molt més del que tenim. Com ell va dir en una de les seues intervencions, serà el primer representant que té la seu al carrer sant Jacint de València, i no al carrer Gènova o Ferraz de Madrid.

Per tant, Baldo, confiem plenament en tu per tal que reivindiques allò que els valencians i valencianes pensem que ens mereixem. Segur que ho faràs molt bé. Confiem en tu.

1 comentari:

Raül Borràs ha dit...

És una llàstima que als nostres pobles els resultats no ens hagen permès dur un altre representant per Castelló. Encara que hem pujat moltíssim...