dimecres, 11 de gener del 2012

SANT ANTONI 2012


Tots sabem la situació econòmica que travessa la nostra societat. I tots sabem, dins d'este context, la situació econòmica que travessa el nostre ajuntament, amb més de 3 milions d'euros de deute.

En este context, les mesures de contenció del gasto han guiat des del primer dia la política de l'actual equip de govern, per tal d'intentar reconduir la crítica situació del nostre consistori.

I dins d'estes mesures, probablement una de les més cridaneres serà la que tenim a l'abast en alguns dies: la que afecta a la revisió dels gastos relatius a la nostra festa de Sant Antoni.

Com sabeu, des de fa anys es dóna en la romeria un mocador i un entrepà. Doncs bé, estos dos conceptes, que l'any passat sense anar més lluny van costar més de 12.000 euros, enguany es veuran modificats.

Per una banda, l'entrepà serà canviat per la típica coca de sal i oli; per altra banda, enguany es donarà a tots els assistents a la romeria un mocador que serà reutilitzable, ja que no es gravarà cap any (a partir de l'any que ve aquell que no el tinga el podrà adquirir per un preu simbòlic al mateix ajuntament). Amb això, pretenem esetalviar, enguany, més de 5.000 euros, que es reconvertiran a vora 10.000 euros en els següents anys amb la reutilització dels mocadors.

Com en tot, n'hi haurà qui estarà a favor i n'hi haurà qui estarà en contra. Però tots estos ajustaments són necessaris per tal d'estalviar al màxim possible tractant, a la vegada, de no repercutir econòmicament els nostres veïns i veïnes.

1 comentari:

Raül Borràs ha dit...

Em pareix una idea genial. Enhorabona per la bona gestió feta fins ara.