dimarts, 7 de febrer del 2012

EL BLOC ESTALVIA MÉS DE 12.000€ AL MES



El quadre parla per ell mateix. I no ho diem nosaltres, sinó les xifres oficials del Compte General de 2010 (l’últim publicat). Lamentablement, i com es pot comprovar, l’Ajuntament de Betxí és el més endeutat, amb diferència, de tots els ajuntaments del voltant, en comparació amb el pressupost que tenim. En concret, l’índex d’’endeutament és del 80,89%, “gràcies” a la mala gestió econòmica realitzada pel PP en els últims anys al nostre poble.

Des de l’equip de govern del BLOC ens hem posat des del primer dia a treballar de valent per intentar canviar esta crítica situació i per això, en 7 mesos, la contenció del gasto ha sigut una de les nostres premisses. A continuació, podeu veure els estalvis aproximats més importants d’estos mesos (de l’any 2011) en comparació amb l’anterior equip de govern (de l’any 2010):


El resultat és aclaridor: en només 7 mesos, s’han estalviat més de 12.000€ al mes, gràcies a l’estricta revisió de totes les despeses i factures que entren en l’ajuntament.

Sabem que encara queda molta feina per fer, però creem que hem pres la senda correcta per millorar l’economia de l’Ajuntament de tots.