dijous, 11 d’octubre del 2012

LA NOSTRA SENDA: PR-CV 428


Perdoneu perquè esta setmana m'he retrassat dos dies a escriure en este bloc, però és que el passat dimarts 9 d'octubre, a banda de ser el nostre dia, els betxinencs vam estar d'enhorabona perquè inauguràvem, oficialment, la nostra ruta de senderisme, el PR-CV 428. I creeu-me si vos dic que encara estic un poc cansat.

Gràcies a la iniciativa d'un betxinenc, Juan Enrique de la Rosa, s'ha pogut recuperar esta senda històrica que transcorre pel terme de Betxí i d'Artana i que ens duu a racons ben bonics a només uns pocs minuts del poble.

Com dic, el dimarts, moltíssimes persones ens vam aplegar a la recuperada zona del garroferal de dalt del parc Jaume I, punt d'inici d'esta senda. En concret, i segons va comptar Juanen, 160 persones vam participar d'esta iniciativa, que ens va permetre gaudir de la natura i d'unes hores de bona companyia per les nostres muntanyes i partides.

La ruta és ja una realitat, gràcies a l'esforç col·lectiu de diverses persones però sobretot, com dic, de Juan Enrique i de la seua família, a qui vull agrair des d'ací el seu esforç, interés i dedicació en este projecte. Ara, hem de cuidar-la i disfrutar-la entre tots, i saber que amb iniciatives com estes contribuïm a estimar la nostra terra, la nostra natura, el nostre entorn i la nostra gent.

ENHORABONA A TOT EL POBLE!