dimarts, 27 de novembre del 2012

COMENÇA EL PÀDEL I L'SKATE PARK

Ahir va començar la construcció de les pistes de pàdel a l'interior del camp de futbol i també la reforma dels serveis i dutxes del frontó. En breu començarà, també, l'habilitació de la zona per a la ubicació d'un skate park.

Com sabeu, estes infraestructures seran sufragades al 50% a través d'un conveni que vam signar amb la diputació. A més, cal destacar que la part que li correspon posar a l'Ajuntament de Betxí, 60.000€, s'invertiran, per primera vegada després de molts anys, sense l'obligació de recórrer a cap mena de préstec.

Efectivament, açò que acabe de dir, que pareix una cosa normal, no ocorria des de feia molt de temps. Durant anys i anys, la majoria de les inversions que s'han realitzat al poble s'han fet demanant diners als bancs. Això, per una banda, contribuïx a hipotecar a poc a poc l'economia municipal i, per l'altra, és una mostra evident que, d'esta forma, era molt fàcil governar, gastant el que no hi havia per tal que ho pagara el que vinguera després, com ha ocorregut. Afortunadament, enguany no ha passat això i gràcies a la bona gestió econòmica que s'està fent, totes les inversions fetes en el 2012 han sigut sufragades amb fons propis, sense augmentar el deute municipal.

Com en tot, hi ha gent a favor i en contra, amb arguments del tipus que "estes infraestructures no són una prioritat", que "el pàdel el practica poca gent" o que "es queixen perquè no hi ha diners i després mira què fan...".

Afortunadament, la immensa majoria comprén l'esforç que hem realitzat per aconseguir esta subvenció; entén que l'esport és font de salut i d'un futur millor per a la gent, especialment per als joves; que estes infraestructures comportaran molt poc de manteniment i que, a més a més, es farà realitat una reivindicació del poble de fa ja alguns anys.

No vull fer de Rappel, però en breu també hi haurà comentaris en contra de la ubicació de les instal·lacions. EStic d'acord en què, potser, no són les ubicacions més idònies que haurien de tindre, però ara aconseguirem tindre tot l'esport junt i en una zona cuidada per al correcte manteniment de les instal·lacions.

Enhorabona a tot el poble pel que hem aconseguit. És un èxit de tots i per això, d'ací a poc de temps tots disfrutarem de la pràctica de nous esports a Betxí.
ENDAVANT!