dimarts, 7 de maig del 2013

INAUGURACIÓ DEL PÀDEL I SKATE PARC

Ahir es van inaugurar, amb la visita del President de la Diputació, les instal·lacions esportives que hem fet entre el 2012 i el 2013, en concret les dos pistes de pàdel, la zona de l'skate parc i el parc biosaludable.  Amb elles, ampliem l'oferta esportiva de la localitat i, a més, promovem l'esport entre totes les persones, des de les més joves fins a les més majors.

Ahir va ser un dia molt bonic per a tots, i molt important per al poble, ja que aconseguíem fer realitat diverses reivindicacions que molts betxinencs han tingut durant anys.  Per fi, totes eixes reivindicacions s'han fet realitat.

Ahir, a més a més, vam tornar a demostrar que la voluntat de moltes persones, de moltíssimes persones, permet portar a terme i fer realitat projectes bons per al poble. Persones com, per exemple, els propietaris dels terrenys on s'han ubicat les pistes i que van posar a disposició de l'ajuntament; persones com, per exemple, els jugadors de pàdel de primeríssim nivell, especialment Alberto Sanz (amb arrels betxinenques) que van fer oficial la primera partida; persones com, per exemple, el jove Sergio Lecha que amb els seus bots va demostrar que és un esportista de categoria en la bicicleta; persones com Xavi Cabedo que, amb el seu grafiti en directe, ens va deixar impressionats a tots i va posar el toc d'originalitat i dinamisme a una històrica vesprada.

Ahir, entre tots, vam fer que Betxí encara siga més gran. 
Ahir, ens vam tornar a sentir orgullosos del nostre poble i de la nostra gent.